Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
szpinak mrożony | 250 g |
ser feta | 100 g |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
szynka parmeńska | 4 plastry |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | kilka łyżek |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
szpinak mrożony | 250 g |
ser feta | 100 g |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
szynka parmeńska | 4 plastry |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: