zawijana szynka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka konserwowa

    2
  • papryka czerwona

  • ogórek zielony

  • szczypiorek

  • sos czosnkowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Plasterki szynki smarujemy od sroska sosem czosnkowym, wkladamy kawałek papryka i ogorka, zawijamy i zawiązujemy szczypiorkiem,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wiola333 15.07.2012 14:42
smacznie
edyta44 06.03.2012 08:44
efektownie
MAŁGORZATA108 27.01.2011 17:50
Ja dodaję jeszcze żółty ser.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat