Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekany filet

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 60 dag
por 2 szt
śmietana 6 łyżek
sos chili 1 łyżka
mąka 3 łyżki
koper 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekany filet

filet przełożyć do naczynia pory podsmażyć na maśle przykryć nim rybe i dać do piekarnika na 220*c na 25 minut śmietanę wymieszać z sosem mąką i koperkiem polać rybę zapiekac ok 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 25.09.2011 16:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak