Zapiekany dorsz

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

  • sok z cytryny

  • margaryna

  • kminek

  • sól

  • pieprz

  • mleko w proszku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety dorsza myjemy, wkladamy do miksera, dodajemy mleko w proszku, sok z cytryny, kminek, sól, pieprz i miksujemy. Piekarnik ustawiamy na 180C. W rondlu roztapiamy margaryne i smarujemy zaroodporne kubeczki, nastepnie nakladamy do nich zmiksowanego dorsza, wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez kilka minut, aż nasza rybka sie zarumieni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat