Zapiekanki z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerka

    5 sztuk
  • pieczarki

    500 gram
  • ser gouda

    150 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podsmażamy pieczarki na oleju. Bułki kroimy na pół. Na nich układamy pieczarki, a na nie ser. Wkładamy do piekarnika na termoobieg (180 st). na 10 minut. Po wyjeciu polewamy ketchupem lub sosem pomidorowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tomek18 04.12.2011 22:08
fajne
suzana 07.11.2011 22:11
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat