Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki z dipem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kotlet mielony 1 szt
kukurydza w puszce 3 łyżki
kromki bułki 6
ser żółty 50 g
ketchup łagodny 2-3 łyżki
musztarda dijon 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki z dipem

Na każdej kromce bułki , kładziemy rozdrobniony kotlet mielony , kilka ziaren kukurydzy . Ser ścieramy na mięso i kukurydzę .Bułki zapiekamy 5-6 minut w 160 C . Mieszamy razem musztardę z ketchupem . Gotowe zapiekanki polewamy dipem musztardowo- ketchupowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wirtualnykucharz 15.05.2015 18:51
smacznie , prosto
Damiano
Damiano 14.05.2015 08:16
pyszna zapiekanka
Grazyna0211 09.05.2015 21:31
smaczna jedzonko
Bernadeta1 09.05.2015 20:19
proste a na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak