Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z serem, pieczarkami i kaparami.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

podłużne bułki 2 sztuki
pieczarki 4 sztuki
ser żółty 4 plastry
kapary całe Smak do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z serem, pieczarkami i kaparami.

Pieczarki obrać, pokroić. Bułki przekroić. Na każdą połówkę bułki ułożyć pieczarki i kapary. Posypać ziołami prowansalskimi. Przykryć serem. Zapiekać w piekarniku przez ok 10 min. Podawać z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak