Zapiekanka z mozzarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    2 szt
  • pieczarki

    1/2 kg
  • cebula

    1 szt
  • mozzarella

    1 szt
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki oczyszczamy i kroimy w kawałeczki wrzucamy na patelkę i podsmażamy po chwili dodajemy cebulkę wszystko smażymy aż będzie miękkie. bagietkę kroimy na pół i nakładamy pieczarki z cebulą. Na wierzch kładziemy plastry mozzarelli i zapiekamy w piekarniku aż ser się roztopi temperaturze ok 180 stopni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat