Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 szt
pieczarki 1/2 kg
cebula 1 szt
mozzarella 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z mozzarellą

pieczarki oczyszczamy i kroimy w kawałeczki wrzucamy na patelkę i podsmażamy po chwili dodajemy cebulkę wszystko smażymy aż będzie miękkie. bagietkę kroimy na pół i nakładamy pieczarki z cebulą. Na wierzch kładziemy plastry mozzarelli i zapiekamy w piekarniku aż ser się roztopi temperaturze ok 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak