Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z makaronem kolanka
Makaron, mięso, cebule , pokrojone pomidory i paprykę ułożyć w naczyniu żaroodpornym , zalać rosołem i posypać żółtym serem. Piec w piekarniku ok. 30 min w temp. 180 C
Makaron kolanka | 0,5 kg |
mięso mielone z indyka | 0,5 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
olej | 4 łyżki |
rosół | 1 szklanka |
przecier pomidorowy | 1 ły żeczka |
cebula | 2 szt |
sól do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
papryka zielona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: