Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z klopsikami, bakłażanem pod mozzarellą
Smacznego !
mięso mielone wieprzowe | 250 gram |
fasola czerwona z puszki | 50 gram |
cebula czerwona | 1/4 sztuki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
mąka | |
olej do smażenia |
bakłażan | 1/2 sztuki |
Makaron kolanka | 100 gram |
mozzarella w kulce | 1 sztuka |
sos pomidorowy | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: