Zapiekanka z kaszy gryczanej warstwowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szt
  • pomidor malinowy

    2 szt
  • ser żółty

    200 g
  • salami

    150 (plastry)
  • kasza

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. 2 Torebki kaszy podgotować na półtwardo, rozłożyć w naczyniu żaroodpornym.
2. Na wierzch rozłożyć tuńczyka w oleju.
3. Plasterki salami.
4. Plasterki pomidora.
5. Zapiekać 20 minut.
6. Dodać potargowany ser.
7. 5 minut i wyciągamy z piekarnika.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 10.08.2013 19:08
Takiej nie robiłam
andrzej10 03.10.2012 07:39
coś nowego
swic 09.09.2011 12:00
to coś dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat