Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka szpinakowo-ziemniaczana
Kroki postępowania
Do każdej foremki wbijamy 2 jajka i szczyptę solimy.
Układamy na jajkach ale żeby nie były gorące.
Układamy jako następną warstwę w foremce.
Smacznego :)
ziemniaki | 4 sztuki |
jajko | 4 sztuki |
szpinak mrożony | 1 opakowanie |
ser feta | 1/2 opakowania |
czosnek | 3 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
sól do smaku | |
ser żółty | 100 g |
boczek wędzony | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: