Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka myśliwska

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
ziemniaki 75 dkg
olej 2-3 łyżki
śmietana 150 ml
grzyby świeże 1 kg
twaróg 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka myśliwska

Grzyby oczyścić, umyć, pokroić w paseczki. Cebulę drobno posiekać, udusić na tłuszczu, nie rumieniąc, dodać grzyby i dusić na małym ogniu, stale mieszając. Gdy grzyby będą miękkie, dodać śmietanę, podgrzać, nie dopuszczając do wrzenia i dodać siekaną natkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 19.10.2011 22:39
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak