Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka a'la gołąbki
Kroki postępowania
Ryż przełożyć do dużej miski i posypać sporą ilością pieprzu.
Rozsmarować na kapuście.
kapusta biała | 1 kg |
cebula biała | 2 średnie |
mięso mielone wieprzowe | 1 kg |
ryż brązowy | 200 g |
kasza pęczak | 100 g |
ryż do risotto | 150 g |
koncentrat pomidorowy | 200 ml |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
grzyby suszone | mielone 1 łyżka |
seler korzeniowy | kawałek |
marchewka | 2 średnie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: