Składniki:
ZAPIEKANKA
ziemniaki | 1 kg. |
brokuł | 1 szt. |
fasolka szparagowa | 30 dkg. |
kiełbasa śląska | 0,5 kg. |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
ser żółty | 30 dkg. |
sos beszamelowy
mąka pszenna | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
mleko 2% | 1 szk. |
ziemniaki | 1 kg. |
brokuł | 1 szt. |
fasolka szparagowa | 30 dkg. |
kiełbasa śląska | 0,5 kg. |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
ser żółty | 30 dkg. |
mąka pszenna | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
mleko 2% | 1 szk. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: