Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt.
kalafior kilka różyczek
ser camembert 100 g
łosoś wędzony plastry 3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka

1. Bagietkę przekroić.
2. Kalafior ugotować w osolonej wodzie.
3. Ser Camembert pokroić w plasterki
4. Na bagietce kłaść kolejno kalafior, łosoś i ser. Wstawić do rozgrzanego piekarnika na kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 26.07.2011 21:41
super przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak