zapiekanie ziemiaczki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemiaki

    1 kg
  • sos do sałatek

    1 gr
  • bulion warzywny

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w kostkę zalewamy szklanka bulionu posypujemy sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym i wkładamy do pieca w żaroodpornym naczyniu pieczemy około 1 godzinę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia47-47 16.01.2011 10:18
uwielbiam
Gonia555 01.01.2011 16:18
Pyszne
Islanzadi 12.11.2010 00:17
Mmmm... lubię takie ziemniaczki :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat