Zapiekane ziemniaczki czosnkowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaczki

    1 kg
  • czosnek

    4 ząbki
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

  • olej

  • Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaczki obieramy, myjemy, nacieramy olejem lub masłem, zmiażdżonym czosnkiem. Doprawiamy solą i przyprawą do ziemniaków. Zapiekamy około 1 godzinę w temperaturze 200 stopni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 04.04.2012 09:28
pychota
IlonaAlbertos 01.09.2011 00:30
Super dodatek do obiadu.
kotlet 08.06.2011 22:52
pyszności
banditka 01.10.2010 08:58
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat