Zapiekane parówki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    5 szt
  • szynka wędzona

    5 plastrów
  • ser żółty

    1 plaster duży
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z parówek zdjąć folię i naciąć wzdłuż. Ser pokroić na paski i włożyć po jednym pasku w nacięcia w parówkach. Każdą parówkę owinąć szynką. Zapiekać w piekarniku do momentu aż ser roztopi się. Przed podaniem posypać solą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jagódka77 13.07.2014 14:11
pomysł rewelacyjny, super danie
erym 06.07.2014 13:15
bardzo miesny przepis, super!
pestka 06.07.2014 09:50
bardzo pożywne sniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat