Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane parówki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 5 szt
szynka wędzona 5 plastrów
ser żółty 1 plaster duży
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane parówki

Z parówek zdjąć folię i naciąć wzdłuż. Ser pokroić na paski i włożyć po jednym pasku w nacięcia w parówkach. Każdą parówkę owinąć szynką. Zapiekać w piekarniku do momentu aż ser roztopi się. Przed podaniem posypać solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 13.07.2014 14:11
pomysł rewelacyjny, super danie
erym 06.07.2014 13:15
bardzo miesny przepis, super!
pestka 06.07.2014 09:50
bardzo pożywne sniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak