Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane parówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki cienkie 2 szt
ser żółty 2 plasterki
cebula 1 mała
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane parówki

Parówki przekroić wzdłuż na połówki. Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, posolić, popieprzyć. Dodać parówki i podsmażyć z jednej strony, obrócić na drugą stronę, przykryć plasterkami sera. Patelnie przykryć pokrywką i całość zapiekać do rozpuszczenia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 29.09.2013 09:32
Świetny pomysł na parówki:)
Pani Domu 24.06.2013 12:36
pomysłowe sniadanie
Bernadeta1 10.12.2012 10:57
wyglądają apetycznie,śniadanie super
Łukasz15 03.04.2012 11:03
pycha
Tika4444 26.03.2012 20:45
apetycznie wyglądają
calliope 25.03.2012 08:52
pyszne śniadanko :)
mic 24.03.2012 14:07
parowki uwielbiam zjesc, mompo wszytsko..pyszne z serem, pieczarkami itp:)
Wacław 18.02.2012 10:14
ja tez lubię !
forgielka 17.02.2012 12:05
dobre na kolację
MAR3STA 14.02.2012 13:36
lubię z bułeczką
eduszo
eduszo 13.02.2012 16:46
Niby proste a jakie smaczne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak