Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane paluszki surimi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki surimi 1 opakowanie
mleko 0,5 szkl
jajko 1 szt
mąka 0,5 szkl
sól
pieprz
woda gazowana
olej

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane paluszki surimi

z mleka mąki soli i pieprzu oraz jajka robimy ciasto jak na nalesniki wody dodajemy tylko tyle aby ciasto było gęste. W tym cieście obtaczamy paluszki krabowe i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Polecam szybki i tani obiad

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 10.02.2013 17:47
zdrowy i smaczny obiadek
IrenaM 02.01.2013 22:49
dzis robiłam i bardzo smaczne wyszły
jasiek 13.08.2012 00:57
jakoś mi surimi nie podchodzi
kupiska 30.05.2012 13:26
nie słyszałam o takim daniu ale smacznie wyglądaja...
Rafał10 21.05.2012 09:46
wygląda baaardzo apetycznie:)))
Habibi 20.05.2012 06:30
Robię podobne danko - uwielbiam paluszki krabowe :)
halina17 19.05.2012 20:30
smaczne
Sylwia29 19.05.2012 20:23
Bardzo pyszne!:)
agunesu 19.05.2012 19:32
lubie surimi ale w takiej wersji nigdy nie jadlam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak