Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZAPIEKANE MIĘSKO

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat 2 łyżka
majonez 4 łyżka
keczup 4 łyżka
cebula 2 szt
pieczarki 200 gram
papryka czerwona 1 szt
ser żółty 200 gram
olej
karkówka 700 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANE MIĘSKO

karkówkę pokroić na plastry,posypać przyprawami,odstawić na godzinę.
Obsmażyć na oleju,ułożyć w formie,piec godzinę w temp.180 stopni.
Majonez i keczup wymieszać i posmarować karkówkę.Paprykę pokroić w cienkie paski,cebulę i pieczarki na plasterki,obłożyć mięso i piec ok 20 minut.Posypać startym serem,zapiekać aż się stopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 25.02.2014 12:23
pyszne mięsko
Monika10 27.01.2014 17:11
mięso pychota
PIOTR11 30.11.2013 10:13
dobrze zrobione
kuklik 15.10.2013 12:09
świetne mięsko
Róża1 06.09.2013 07:01
pycha , pycha !!!!!
fotoviderek 28.02.2013 10:54
Mięsko przepyszne :)
natalia.doradca 13.02.2013 09:51
dobre
Jodaj 06.01.2013 13:15
dobre mięsko :)
RenataZ-et 28.12.2012 20:02
pycha mięsko
dorotka0000025 06.12.2012 16:42
super przepis! :)
Ela15 03.12.2012 13:49
pyszne
Łukasz15 25.11.2012 07:08
Bardzo dobre
Pietruszka 16.11.2012 15:16
pyszne mięcho
olkaaa 02.11.2012 10:12
po prostu pycha
Poison1988 30.10.2012 17:54
uwielbiam karkóweczkę :) super przepis! :)
Motorek 09.10.2012 08:45
pycha
Elżbieta17 04.10.2012 08:08
pyszne, też takie robię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak