Zapiekane hot dogi

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki drobiowe

    1 opakowania
  • bułki do hot dogów

    4 sztuk
  • ogórek kiszony

    1 sztuka
  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • mozzarella

    1 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Bułki na hot dogi przekrawamy.

2. Polewamy ketchupem i musztardą, wkładamy kiełbaski, plasterki ogórków i cebuli.

3. Hot dogi układamy w naczyniu wyłożonym papierem do pieczenia.

4. Posypujemy startą mozzarellą i zapiekamy w nagrzanym piekarniku do temp. 180⁰C przez około 15-20 minut. 

Doradca Smaku
Nie zapomnij o ketchupie i majonezie lub ulubionym sosie!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bożena Matuszczyk 24.05.2018 20:51
Ja za Tobą porywam drugiego .Pyszne;)
bietka 24.05.2018 16:38
Dobrze, że jestem pierwsza, porywam jednego :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat