zapiekana szynka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka bez kości

    1 kg
  • przyprawy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szynkę peklujemy około 3 godzin wkładamy do pieca i pieczemy około 1,5 godziny w 180 stopniach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Henryka2 13.06.2011 20:58
Przepis nie spełnia norm.Brak w składnikach nazw i ilości przypraw.Opis wykonania ogólnikowy, nie przedstawia czynności w kolejności ich wykonywania.Nie można wg tego przepisu wykonać tej potrawy.
Gonia555 27.04.2011 19:47
super
berys18 25.01.2011 09:07
smaczne
Smakosz6 17.12.2010 09:06
mniam
Katarzyna/kate1980 14.09.2010 17:34
super
Margo1 29.08.2010 15:13
Fajne i smaczne
pioge7 29.08.2010 10:53
masz fajne te pomysły :)
izoldaaa6 28.08.2010 21:13
uwielbiam taka prostotę :)
gacopierz23 28.08.2010 15:56
Prosto i smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat