Zapiekana ryba w sosie smietanowo- koperkowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    600 g
  • śmietana 12-procentowa

    200 ml
  • bulion drobiowy

    50 ml
  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety ukladamy w naczyniu zaroodpornym. Smietana z bulionem i ziolami mieszamy. Zalewamy nimi filety z ryby. Wkladamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy ok 30 min na 200 stopni. Podajemy z ziemniakami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bernadetta2 04.08.2011 13:39
ciekawe
pigila 09.05.2011 19:50
super
Edyta38 03.04.2011 09:24
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat