Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana bułka z parówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1
musztardy 1 łyżeczka
ketchup 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana bułka z parówką

Bułkę przecinamy nie rozkrawając jej do końca.
Chwilkę podpiekamy w piekarniku.
Ściągamy folię z parówek.
Dolną część bułki w środku smarujemy musztardą, górną część ketchupem.
Wkładamy parówki do środka i spożywamy zaraz po przygotowaniu, póki bułka jest jeszcze ciepła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.04.2013 09:58
ja dodałabym więcej składników
Amellia 22.06.2012 17:50
mniam
Anio?eczek 22.06.2012 17:13
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak