Zapiekana bułka z parówką

Zapiekana bułka z parówką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    1
  • musztardy

    1 łyżeczka
  • ketchup

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Zapiekana bułka z parówką

Bułkę przecinamy nie rozkrawając jej do końca.
Chwilkę podpiekamy w piekarniku.
Ściągamy folię z parówek.
Dolną część bułki w środku smarujemy musztardą, górną część ketchupem.
Wkładamy parówki do środka i spożywamy zaraz po przygotowaniu, póki bułka jest jeszcze ciepła.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Margo1 03.04.2013 09:58
ja dodałabym więcej składników
Amellia 22.06.2012 17:50
mniam
Anio?eczek 22.06.2012 17:13
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat