Zapiekana bułka z parówką

Zapiekana bułka z parówką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    1
  • musztardy

    1 łyżeczka
  • ketchup

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę przecinamy nie rozkrawając jej do końca.
Chwilkę podpiekamy w piekarniku.
Ściągamy folię z parówek.
Dolną część bułki w środku smarujemy musztardą, górną część ketchupem.
Wkładamy parówki do środka i spożywamy zaraz po przygotowaniu, póki bułka jest jeszcze ciepła.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

03.04.2013 09:58
ja dodałabym więcej składników

Amellia

22.06.2012 17:50
mniam

Anio?eczek

22.06.2012 17:13
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat