Zapiekana biała kiełbasa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kiełbasa

    1 kg
  • cebula

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brytfanne lub naczynie żaroodporne wysmarowac smalcem, ułożyc w nim kiełbasę. Cebule obrac i pokroic w piórka. Kiełbasę obłozyc cebulą i posiekanym w plasterki czosnkiem. Wstawic do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
parysek10 01.02.2012 19:31
Po prostu klasyka.
novita23 01.08.2011 10:48
lubię
Ela20 28.06.2011 20:28
smaczne danie
szajba2 29.05.2011 13:28
nie zdarzyło mi się jeszcze jeść takiego obiadu
Barbara55 21.05.2011 15:33
smakuje mi
kielcok1 02.05.2011 16:53
to lubię
rakow2 30.01.2011 14:57
kiełbasa jest dobra nawet biała

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat