Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa octowa do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda zimna 4 szklanki
ocet 10 % 3/4 szklanki
cukier kryształ 5 łyżeczek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 6 łyżeczek
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżka
Ziele angielskie całe Prymat 4 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa octowa do ryb

Wszystkie składniki zmieszać ze sobą w jednym garnku, zagotować. Odłożyć i ostudzić. Zimną zalewą zalać przygotowane i opanierowane ryby.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak