Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa ,marytnata do ryby

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda letnia 2 l
cukier drobny 7 łyżek
ocet 10 % 1 szkl
olej roślinny 1/2 szklanki
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżka
cebula biała 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
Ziele angielskie mielone Prymat 4 kulki

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa ,marytnata do ryby

Cebule kroimy ,wszystkie składniki gotujemy 10 min i zalewamy usmażone rybki goracą zalewą .Słoik zakręcamy ,najlepsze po 5 dniach .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 03.01.2012 16:59
dobra
treonina 04.07.2011 23:08
robię bardzo podobnie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak