Z kiszonej kapusty

Z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiszonej kapusty

    50 dag
  • papryka żółta

    1/2 sztuki
  • papryka czerwona

    1/2 sztuki
  • papryka zielona

    1/2 sztuki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Z kiszonej kapusty

Kapustę wyciskamy i drobno kroimy. Ogórka kroimy w kostkę. Papryki myjemy osuszamy wycinamy gniazda i kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki sałatki mieszamy doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy oliwę i mieszamy. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

IKrakowianka 05.06.2012 23:11
super
RenataZ-et 28.04.2012 21:06
smaczne :)
Małgorzata106 22.03.2012 18:40
super
szajba2 17.08.2011 15:33
dobry dodatek do rybki smażonej
Barbara55 18.06.2011 12:27
smaczna i zdrowa
kielcok1 25.05.2011 15:52
jemy
rakow2
rakow2 16.02.2011 15:18
super nazwa
IlonaAlbertos 03.09.2010 01:11
Proste, a jakie smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat