Składniki:
mleko ciepłe | 300 ml |
drożdże świeże | 30 gram |
cukier | 3/4 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko | 3 sztuki |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
mąka tortowa | 650 gram |
rabarbar | 1 kg |
czekolada gorzka | 100 gram |
śmietana gęsta | 3 łyżki |
mleko ciepłe | 300 ml |
drożdże świeże | 30 gram |
cukier | 3/4 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko | 3 sztuki |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
mąka tortowa | 650 gram |
rabarbar | 1 kg |
czekolada gorzka | 100 gram |
śmietana gęsta | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: