Przepis i sposób przygotowania na: z brzoskwinią piernikowe ciasto...
Kroki postępowania
ciasto przełożyć do keksówki (24x15cm) wysmarowanej masłem i tartą bułką
piec w nagrzanym piecyku na 200C około 50 minut
jajko | 2 duże |
olej | 1/2 szklanki |
maślanka | 1,5 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 mała torebka |
mąka tortowa | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
marmolada brzoskwiniowa | 300 ml/słoik |
lukier | - w opisie |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: