Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wytrawny farsz do ptysi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółty ser 20-30 dag
szynka konserwowa 20-30 dag
czosnek 5-6 ząbków
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wytrawny farsz do ptysi

Ser zetrzeć na tarce. Szynkę pokroić w drobną kostkę lub w cieniutkie paseczki. Ser, szynkę i majonez połączyć ze sobą. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Faszerować małe ptysie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta1221 11.06.2013 17:06
ciekawy pomysł, nigdy nie próbowałam robić takiego farszu :)
fotoviderek 19.03.2013 09:32
Pomysł wyborny. Pycha :)
RenataZ-et 29.09.2012 16:00
wspaniały!
Karolina46 16.07.2012 20:41
niezłe:)
kate.500 09.06.2012 10:13
boski
fictor123 29.04.2012 07:19
dobry
MagdaXXX 17.04.2012 09:01
super
caralajna 06.04.2012 21:47
ptysi na słono jeszcze nie jadłam
Emiliozo 27.02.2012 19:40
niezłe
MAR3STA 21.01.2012 21:48
fajna propozycja
teresa18 19.11.2011 17:36
zapowiadają się smaczne ptysie
smakowita 15.09.2011 10:51
bardzo smaczne nadzienie ,lubię na słono przyrządzać ptysie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak