Wytrawna sałatka z kiwano

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • owoce

    1 szt kiwano
  • winogrona

    10 szt
  • arbuz

    1 plaster
  • oliwki czarne

    10 szt
  • ser feta

    100 gram
  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiwano myjemy i obieramy ze skórki. Zielone pesteczki z miąższem wrzucamy do miski. Dodajemy pokrojony arbuz i ser feta. Dokładamy oliwki i winogrona. Całość posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Polecam. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Konczi 13.09.2016 14:05
Ciekawe połączenie i kiwano .... skusiłabym się na porcyjkę :) Pycha :))
Małgorzata92 13.09.2016 13:56
Fajny przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat