Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wysoki ciemny biszkopt

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
cukier 25 dag
mąka krupczatka 15 dag
mąka ziemniaczana 10 dag
kakao 5 dag
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Wysoki ciemny biszkopt

Jajka z cukrem ubijamy. Ubite jajka z cukrem delikatnie mieszamy ubijaczką z mąkami proszkiem do pieczenia i kakaem. Gotowe ciasto wykładamy na blachę. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 25 minut. Wymiar blachy 31x42

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 19.10.2012 20:34
super biszkopt
krokodyl 12.07.2012 13:45
świetne
koala 06.06.2012 20:40
fenomenalny:)
Dorian 05.05.2012 16:08
super
Robert10 04.05.2012 09:07
super
Wafelek2601 04.05.2012 09:05
ekstra
Renata16 01.05.2012 11:14
wspaniały wypiek
Renata16 01.05.2012 11:14
wspaniały wypiek
Papryczka 30.04.2012 15:34
świetny
aga130982 14.04.2012 20:31
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak