Wypasiona mizeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    600 gram
  • cebula

    1 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • śmietana 12%

    4 łyżki
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • cukier

    1/2 łyżeczki
  • sól

  • koperek

    1/5 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obieramy,kroimy w plasterki,dodajeny pokrojoną cebulę w półplastry i drobno pokrojony czosnek oraz część posiekanego koperku .Doprawiamy do smaku solą,cukrem i sokiem z cytryny oraz pieprzem,całość mieszamy i dodajemy śmietanę,posypujemy pozostałym koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marzut 19.06.2016 11:41
Super przepis
Róża1 04.10.2013 15:54
na pewno smaczna:-)
Beata23 22.09.2013 09:24
musi być pyszna
Dorota59 12.07.2013 10:20
pyszna, lubimy
MagdaXXX 19.06.2013 19:46
mniam ekstra
Wacław 08.05.2013 14:59
pyszna ,lubię taką :)
junox 01.04.2013 14:14
lubię mizerię i jemy często jak tylko są ogóreczki
Bernadeta1 08.02.2013 00:25
lubię taką
Ewelina38 10.01.2013 12:19
... na pewno jest smaczna :)
Henryka2 19.10.2012 20:26
eagle, może dosyć tych oklepanych sloganów? Co ten komentarz ma oznaczać?! A może nic byle punkcik załapać?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat