Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wyjątkowo chrupiąca surówka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biała rzodkiew 1 szt
ogórek zielony pół szt
seler naciowy 2 łodygi
ziarno słonecznika 1 łyzka
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Wyjątkowo chrupiąca surówka

Rzodkiew obieramy, myjemy i kroimy w zapałkę. Ogórka obieramy, myjemy i kroimy w kosteczkę. Selera naciowego myjemy, obieramy z włókien i kroimy w plasterki. Wszystkie składniki wrzucamy do miski, oprószamy sola i pieprzem i mieszamy z majonezem. Słonecznik prazymy na suchej patelni aż się zezłoci i będzie ładnie pachniał, posypujemy sałatkę, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DorotaZ 13.11.2014 18:23
Musi być pyszna:)
dorota20w 10.02.2014 18:45
dziekuje :)
Aga-25 10.02.2014 08:03
POMYSŁ EKSTRA
patryska76 10.02.2014 07:58
Wyjątkowo ładna surówka ;-) I z pewnością smaczna ;)
Agnieszka-87-25 10.02.2014 07:52
coś wspaniałego
Aleksandra/Olcia 10.02.2014 07:51
smakowita sałatka
Magula 10.02.2014 07:40
Nigdy takiej nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak