Przepis i sposób przygotowania na: Wybuchowe tartaletki
Kroki postępowania
Do ciepłego dodajemy masło. Budyń mieszamy do momentu jego rozpuszczenia i połączenia się z nim.
mąka | 250 gram |
margaryna | 0,5 kostki |
cukier puder | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
mleko | 0,5 litry |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | do smaku |
masło | 5 dag |
granat | 1 sztuka |
cukier puder | do podania |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: