Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
placki do tortilli
4 szt -
rukola
-
szynka parmeńska
100 g -
serek śmietankowy
150 g -
orzechy włoskie
1 szklanka -
Cebulka smażona Prymat
1/2 szklanki
Sposób przygotowania
Na placku rozsmarowujemy równą warstwę serka kanapkowego. Orzechy prażymy na suchej patelni i drobno siekamy. Rozsypujemy równą warstwą zna serku kanapkowym razem z prażoną cebulką. Następnie układamy plasterki szynki parmeńskiej i całość posypujemy świeżą ukolą. Zawijamy jeden z boków w rulon. Wbijamy w równych odległościach 5 wykałaczek i kroimy ostrym nożem na 5 kawałków.
Komentarze (13)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (3)