Przepis i sposób przygotowania na: WOŁOWY GULASZ Z MAKARONEM
Dołożyć przygotowane warzywa,podlać bulionem i wymieszać z koncentratem.
Gulasz dusić aż mięso zmięknie,pod koniec dodać fasolę i makaron.
wołowina | 700 gram |
fasola konserwowa | 1 puszka |
marchewka | 2 szt |
por | 1 szt |
cebula | 1 szt |
olej | |
mąka | 2 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
bulion wołowy | 2 szklanka |
makaron gruby ugotowany | 300 gram |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: