Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoska fasolowa

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 puszka
kapusta włoska 30 dag
ziemniaki 2 szt
marchew 1 szt
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
kminek 1 łyżeczka
imbir 5 plasterków
rosół drobiowy 1,5 litra
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Włoska fasolowa

Kroki postępowania

1
Fasolę odcedzić i przepłukać. Kapustę drobno poszatkować. Ziemniaki obrane i marchewkę pokroić w małe kawałki.
Krok 1 - Włoska fasolowa foto
2
Włożyć do garnka i zalać rosołem.Dodać przecier pomidorowy i przyprawy. Gotować do miękkości.
Krok 2 - Włoska fasolowa foto
3
Dodać fasolę, zagotować,
Krok 3 - Włoska fasolowa foto
4
posypać natką pietruszki i smacznego.
Krok 4 - Włoska fasolowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 12.12.2014 23:30
Bardzo apetycznie wygląda.
Renata22 12.12.2014 22:57
Lubię takie smaki ;)
cukiereczek 12.12.2014 18:09
widać że pyszna zupa
mirosława4 12.12.2014 16:37
kolorowo i smacznie :)
Beatris 12.12.2014 15:09
Niezwykle apetyczna zupka:)
Ewelina1991 12.12.2014 14:01
pysznie wygląda
molanka 12.12.2014 13:41
wygląda kusząco
gosia56 12.12.2014 13:13
super kolorowa zupka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak