Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenny twarożek do chleba

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały twarogowy 25 dkg
śmietana 18 proc 3 łyżki
mleko łyżka
rzodkiewka 4 szt
sól, pieprz do smaku
SZCYPIOREK

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny twarożek do chleba

Ser biały rozgniatamy widelcem. Mleko mieszamy ze śmietaną i miksujemy blenderem z serem. Dodajemy przyprawy do smaku. Rzodkiewkę opłukujemy z ziemi i ścieramy na tarce na małych oczkach. Dodajemy do twarożku. Smarujemy nim kromki chleba. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda24 29.04.2013 21:12
dobry serek z dodatkami wiosennymi
IwonaDD 29.04.2013 09:31
prosta i smaczna propozycja śniadaniowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak