wiosenny twaróg

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    1 sztuka
  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • szczypiorek

    1 peczek
  • jogurt naturalny

    4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • twaróg

    5oo (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczypiorek ,ogórek i rzodkiewkę płuczemy, ogórka obranego i rzodkiewkę scieramy na grubej tartce, dodajemy posiekany drobno szczypiorek, oraz twaróg wymięszany ze jogurtem, doprawiamy do smaku mięszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAŁGORZATA108 29.04.2011 20:25
Od razu zapachniało wiosną.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat