Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne jajka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
cebula czerwona 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
majonez 1,5 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne jajka

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo. Kiedy ostygną, obieramy, kroimy wzdłuż i wyciągamy żółtka. Do żółtek dodajemy majonez i przyprawiamy. Dusimy widelcem na papkę.
Krok 1 - Wiosenne jajka foto
2
Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę, a szczypiorek siekamy. Dodajemy do żółtek i łączymy składniki.
Krok 2 - Wiosenne jajka foto
3
Masę z żółtek nakładamy do białek i gotowe! Smacznego!
Krok 3 - Wiosenne jajka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 23.04.2015 07:26
smaczna na śniadanko i przekąskę
jagoda5913 03.04.2015 10:36
Szybki przepis
Grazyna0211 02.04.2015 15:10
smacznie i szybko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak