Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zupa z kalafiora i kapusty
Kroki postępowania
Gdy woda z mięsem zacznie się gotować, zdjąć szumowiny i dodać pietruszkę, marchew, kapustę, kalafiora i lubczyk.
żeberka wędzone | 500 g |
kapusta biała | 1/2 główki młodej |
kalafior | 1 młody |
ziemniaki | 400 g |
marchew | 4 duże |
pietruszka | 1 duża |
lubczyk świeży | |
koperek | 1 pęczek |
sól do smaku | |
pieprz |
Gdy woda z mięsem zacznie się gotować, zdjąć szumowiny i dodać pietruszkę, marchew, kapustę, kalafiora i lubczyk.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: