Wiosenna surówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    500 g
  • olej roślinny

    3 łyżki
  • woda letnia

    3 łyżki
  • sos do sałatek

    1 (koperkowo-ziołowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Drobno siekamy kapustę polewamy sosem przygotowanym z olejem i woda. dokładnie mieszamy i konsumujemy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Habibi 20.04.2013 08:20
Warto dodać do tej surówki jakieś warzywka, bo samą kapustę pekińską raczej trudno nazwać wiosennym warzywem. Z pewnością marchewka i cebulką wzbogacą jej smak, no i kolorystycznie ożywią :)
rosik93 03.04.2012 21:54
mniam
anja3107 27.12.2011 13:19
smaczna
kriso 13.08.2011 13:04
pychota
rakow2 23.05.2011 16:01
wiosna ach to ty
krzysztof40 14.01.2011 20:11
tak tak to może być niezłe
nero 14.01.2011 20:05
do wiosny jeszcze trochę , ale spróbuje
Jolanta43 30.04.2010 21:08
ja tą sałatkę robię jeszcze z sałatą albo kapustą biała też jest bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat