Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 500 g
olej roślinny 3 łyżki
woda letnia 3 łyżki
sos do sałatek 1 (koperkowo-ziołowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka

Drobno siekamy kapustę polewamy sosem przygotowanym z olejem i woda. dokładnie mieszamy i konsumujemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 20.04.2013 08:20
Warto dodać do tej surówki jakieś warzywka, bo samą kapustę pekińską raczej trudno nazwać wiosennym warzywem. Z pewnością marchewka i cebulką wzbogacą jej smak, no i kolorystycznie ożywią :)
rosik93 03.04.2012 21:54
mniam
anja3107 27.12.2011 13:19
smaczna
kriso 13.08.2011 13:04
pychota
rakow2
rakow2 23.05.2011 16:01
wiosna ach to ty
krzysztof40 14.01.2011 20:11
tak tak to może być niezłe
nero 14.01.2011 20:05
do wiosny jeszcze trochę , ale spróbuje
Jolanta43 30.04.2010 21:08
ja tą sałatkę robię jeszcze z sałatą albo kapustą biała też jest bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak