Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka ze szpinakiem i polędwicą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 1 garść
sałata masłowa 2-3 liście
pomidor malinowy 1 szt
polędwica łososiowa 5 plastrów
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka ze szpinakiem i polędwicą

Sałatę masłową i szpinak płuczemy, osuszamy. Sałatę szarpiemy na mniejsze kawałki i wraz ze szpinakiem układamy na talerzu. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w mniejsze kąski - półksiężyce, układamy między zieleniną. Pomiędzy całość układamy zrulowane kąski polędwicy łososiowej. Całość podajemy oprószając posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasnaj 17.05.2015 21:06
bardzo takie lubię
Gracer 17.05.2015 21:02
super przepis
IlonaAlbertos 17.05.2015 20:29
Smaczna i lekka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak