Wiosenna Sałatka z zupki chińskiej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • zupka chińska ostra

    1 szt
  • zupka chińska łagodna

    1 szt
  • kapusta pekińska

    20 dag
  • pomidor

    2 szt
  • ogórek świeży

    1 szt
  • rzodkiewki

    4-5 szt
  • szczypiorek

    do smaku
  • szynka

    15 dag
  • majonez

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa myjemy i kroimy w kostkę, aszczypiorek w drobno siekamy, mieszamy w salaterce, dodajemy pokruszony makaron z zupek i wszystkie przyprawy, jakie w nich były, doprawiamy majonezem, mieszamy i odstawiamy na minimum 2 godziny

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAR3STA 28.04.2011 19:14
brzmi znakomicie;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat