Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka z parmezanem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parmezan starty 2 łyżki
ogórek sałatkowy 1 szt
pomidor 1 szt
rzodkiewka 1/4 pęczka
cebula 1/2 szt
natka pietruszki
pieprz
sól do smaku
oliwa 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka z parmezanem

Warzywa myjemy i obieramy ze skórek. Kroimy dowolnie, cebulę na mniejszą kratkę i przekładamy na talerz. Skrapiamy oliwą z oliwek. Mieszamy wszystkie składniki.
Na wierzch posypujemy startym parmezanem. Można podawać do obiadu lub na kolację.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 19.11.2015 17:57
smaczna i zdrowa
Margo1 04.11.2015 12:25
Wygląda smakowicie :)
gosia56 30.05.2015 10:36
na pewno pyszna;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak