Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta warzywno -serowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek 300 g
papryka żółta 1 szt
papryka czerwona 1 szt
papryka zielona 0,5 szt
korniszony 3 szt
szynka 100 g
szczypiorek 0,5 pęczka
majonez 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta warzywno -serowa

Kroki postępowania

1
Serek śmietankowy przekładamy do miski.
Krok 1 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto
2
Wszystkie papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy najpierw na plasterki.
Krok 2 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto
3
a następnie w drobna kostkę.
Krok 3 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto
4
Szynkę również kroimy w drobną kosteczkę.
Krok 4 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto
5
Papryki dodajemy do serka
Krok 5 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto
6
Do składników dodajemy jeszcze pokrojone w drobną kostkę korniszony
Krok 6 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto
7
oraz posiekany drobno szczypiorek. Dodajemy niewielką ilość majonezu i mieszamy dokładnie.
Krok 7 - Wiosenna pasta warzywno -serowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 20.05.2014 09:20
smaczna pasta))
Kolorowa 04.05.2014 20:46
Ale fajne, kolorowe ;)
Milka100 04.05.2014 15:41
paluszki lizać
Wiktoria29 04.05.2014 14:48
fajna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak